نماینده مردم دشتستان در مجلس گفت: پروژه بزرگراه برازجان–اهرم نیز در نشست با معاون وزیر راه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با همکاری وزارت نفت، روند پیشرفت این طرح تسریع شود.

دیدار و گفت و گوی رضایی با معاون وزیر راه و شهرسازی/ پیگیری تخصیص اعتبار برای پروژه های راهسازی دشتستان

به گزارش خانه ملت، ابراهیم رضایی، نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی،  در نشست بررسی پروژه‌های مهم راه و حمل‌ونقل شهرستان دشتستان با حضور معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، به تشریح مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در این جلسه پرداخت.

وی با اشاره به پروژه بزرگراه دالکی–کنارتخته اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده، این طرح از پیشرفت مناسبی برخوردار است و در مراحل پایانی اجرا قرار دارد. مقرر شد با تأمین اعتبار لازم، این پروژه در سال جاری به بهره‌برداری برسد و امیدواریم طی ماه‌های آینده شاهد افتتاح آن باشیم.

نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پروژه بزرگراه برازجان–اهرم نیز در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با همکاری وزارت نفت، روند پیشرفت این طرح تسریع شود.

وی همچنین به طرح تقاطع غیرهمسطح وحدتیه اشاره کرد و گفت: در این جلسه برای آغاز اجرای این پروژه در آینده قول مساعد داده شد و بخشی از مسیر وحدتیه نیز توسعه خواهد یافت. موضوع راه‌آهن بوشهر شیراز و اتصال برازجان به خط آهن نیز از دیگر محورهای مهم این نشست بود که مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار